Prijava

Programi usmjereni sportašima, program stjecanja srednje školske spreme opće gimnazije s pojačanim sportskim programom te stjecanja srednje stručne spreme Ekonomist, nastali su kao ideja podrške sustavu sporta, s ciljem podrške učenicima sportašima te načinu obrazovanja prilagođenom svakom učeniku, bilo u individualnom ili timskom sportu. Kako obrazovanje ne čini samo odluka o odabiru ustanove u kojoj će dijete pohađati program stjecanja srednje školske ili stručne spreme već je to i odluka koja utječe na njihov razvoj buduće sportske karijere, Sportsko učilište PESG primjer je ustanove koja zadovoljava sve potrebe djece sportaša.

Za koji program ste zainteresirani?*
Koji razred upisujete?*

Cjenik ekonomske škole

Cijena školarine za godinu obrazovanja iznosi: 11.000,00 kn, a u cijenu uključeni svi troškovi upisa, nastavni materijali, online tehnička podrška, a za maturante i pripreme za ispite državne mature te karijerno savjetovanje.

Školarinu je moguće plaćati i mjesečno/obročno do maksimalno 12 rata.

Cjenik športske gimnazije

Cijena školarine za godinu obrazovanja iznosi: 13.750,00 kn, a u cijenu uključeni svi troškovi upisa, nastavni materijali, online tehnička podrška, a za maturante i pripreme za ispite državne mature te karijerno savjetovanje.

Školarinu je moguće plaćati i mjesečno/obročno do maksimalno 12 rata.

Preskoči na sadržaj