HZZ vaučeri

Sportsko učilište PESG provodit će tri programa obrazovanja u okvirnom trajanju od 2 do 3 mjeseca koji su potpuno besplatni jer se polaznici mogu prijaviti putem sustava HZZ-ova sustava vaučera. Po završetku programa polaznici dobiju uvjerenje za upis zvanja u e-radnu knjižicu.

Sustav HZZ vaučera omogućuje stjecanje mikrokvalifikacija i djelomičnih kvalifikacija, a vaučeri se dodjeluju za stjecanje zelenih i digitalnih znanja i vještina. Sportsko učilište PESG upisuje polaznike u sljedeće programe:

  • ASISTENT/ICA ZA UPRAVLJANJE PROJEKTIMA – trajanje programa: 350 sati, cijena programa (u potpunosti pokrivena vaučerom): 5.663,00 HRK (751.61 €). Više pronađite na poveznici.
  • INTERNETSKI MARKETING I BRENDIRANJE – trajanje programa: 225 sati, cijena programa (u potpunosti pokrivena vaučerom): 4.105,00 HRK (544.83 €). Više pronađite na poveznici.
  • KNJIGOVOĐA/KNJIGOVOTKINJA – trajanje programa: 350 sati, cijena programa (u potpunosti pokrivena vaučerom): 5.781,00 HRK (767.27 €). Više pronađite na poveznici.


ZAŠTO ODABRATI SPORTSKO UČILIŠTE PESG?

Sportsko učilište PESG ima više od 15 godina iskustva u obrazovanju odraslih. Prepoznajemo važnost osobnog razvoja i cjeloživotnog obrazovanja te smatramo da je isto ključno za sve koji žele povećati svoje šanse za zapošljivosti i osigurati si bezbrižnu budućnost.


KAKO SE PRIJAVITI – DVA KORAKA DO VAUČERA!

Prihvatljivi ste prijavitelji za HZZ vaučere ako ste:

  • nezaposlena osoba (rok iskoristivosti vaučera: 6 mjeseci)
  • zaposlena osoba (rok iskoristivosti vaučera: 10 mjeseci)

 

Korisnik vaučera ne može biti osoba u sustavu redovitog odgoja i obrazovanja, osoba u sustavu visokog obrazovanja i znanosti te korisnici mirovine.

  • Korak 1: Odlučite koji program želite pohađati i kontaktirajte Sportsko učilište PESG. Potrebno je zatražiti ponudu tako da pošaljete naziv programa, ime i prezime, adresu stanovanja i OIB na e-mail:
  • Korak 2: Podnesite zahtjev putem aplikacije Moj vaučer. Detaljne upute o prijavi u aplikaciju i načinu podnošenja zahtjeva pronađite na web-stranici vauceri.hzz.hr.

 

Početak programa predviđen je za 10. listopada 2022. godine.

Podijelite:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Preskoči na sadržaj