HZZ vaučeri

Želite li obogatiti svoj životopis i postati kompetentniji na tržištu rada? Na pravom ste mjestu jer na Sportskom učilištu PESG to možete učiniti potpuno besplatno putem sustava vaučera za obrazovanje Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Nalazimo se u centru Zagreba (Varšavska 17) te je svim polaznicima/ama osiguran besplatan parking u dvorištu Učilišta.

Predavanja se održavaju u večernjim satima, a moguće je pratiti i online.

Stjecanje novih znanja i vještina u raznim područjima iznimno je korisno, neovisno o tome čime se trenutno bavite te može biti samo dobra odluka.

Što je vaučer za obrazovanje?

Vaučer za obrazovanje je financijski instrument dodjele javnih sredstava za obrazovanje odraslih. Svaki korisnik samostalno odabire obrazovni program, kao i pružatelja usluge.

Programi okvirno traju 2-3 mjeseca, a po završetku dobijete uvjerenje za upis zvanja u e-radnu knjižicu.

Tko može koristiti vaučere?

Vaučere mogu koristiti nezaposlene i zaposlene osobe s navršenih 15 godina života, koje se ne nalaze u sustavu redovitog odgoja i obrazovanja i sustavu visokog obrazovanja te koje nisu korisnici mirovine (za nezaposlene osobe rok iskoristivosti vaučera je 6 mjeseci, a za zaposlene osobe 10 mjeseci).

Zatražite ponudu

Ostavite svoje podatke te ćemo vam poslati ponudu za željeni program

Naziv programa za koji se prijavljujem:


Zašto odabrati sportsko učilište PESG

Sportsko učilište PESG ima više od 15 godina iskustva u obrazovanju odraslih. Prepoznajemo važnost osobnog razvoja i cjeloživotnog obrazovanja te smatramo da je isto ključno za sve koji žele povećati svoje šanse za zapošljivost i osigurati si bezbrižnu budućnost.

Kako postati korisnik vaučera?

Vodimo vas korak po korak kako doći do vaučera i započeti novo poglavlje u profesionalnoj karijeri:
1

Odaberite jedan od četiri gore ponuđena programa koji vas najviše zanima te ga želite savladati

2

Popunite sve podatke i provjerite jeste li dobro upisali broj mobitela i e-mail adresu kako bi vas mogli kontaktirati u slučaju nejasnoća

3

Pričekajte ponudu koja će vam doći na e-mail adresu (stiže vrlo brzo 😊)

4

Podnesite zahtjev za vaučerom putem HZZ-ove aplikacije „Moj vaučer“ kojem ćete priložiti našu ponudu, a upute i preduvjete za predaju zahtjeva možete pogledati ovdje

5

Pričekajte odobrenje HZZ-a

6

Pošaljite Sportskom učilištu PESG dokumentaciju potrebnu za upis: domovnicu i rodni list (može i zapis s e-Građani), kopiju osobne iskaznice te završnu svjedodžbu srednjoškolskog obrazovanja. Nakon upisa dobit ćete raspored predavanja i sve druge potrebne informacije

7

Sretno s učenjem 😊

Upisi su u tijeku!