Naš pristup

Način izvođenja nastave

Nastava se u Sportskom učilištu PESG izvodi na temelju izvedbenog nastavnog plana i programa, u skladu s trajanjem i načinom koji propisuje program obrazovanja. Nastava je prilagođena potrebama polaznika sportaša, uzimajući u obzir njihove sportske obaveze, stoga se raspored sati formira tako da se nastava u učionici odvija od ponedjeljka do petka, od 14 do 18 sati. Također, svim polaznicima su dostupne dodatne konzultacije s nastavnicima od 13 sati.

Polaznici se, kada je to moguće, raspoređuju u razrede odjele s polaznicima sličnog profesionalnog odnosno sportskog razvojnog smjera, što omogućava efikasniju prilagodbu nastavnog procesa.

Pored klasičnog izvođenja nastave u učionici, polaznicima je omogućeno i pohađanje hibridne nastave. U tom obliku, nastavnici provode nastavu u stvarnom vremenu u učionici, dok polaznici nastavu mogu pratiti i online putem, koristeći računala, tablete ili mobitele, bez obzira na svoju lokaciju.

Dodatno, za naše polaznike sportaše koji su često na pripremama, natjecanjima ili drugim sportskim događanjima, osiguravamo snimke predavanja kako bi mogli pratiti gradivo bez propuštanja.

 

Kopija svjedodžbe izdaje se samo u slučaju ako je originalna svjedodžba izgubljena ili uništena te se naplaćuje 60 €.

Tajništvo PESG-a izdaje duplikat nakon izvršenja uplate.

Više informacija: KONTAKT

Upisi su u tijeku!