Održano predavanje poliklinike Medical Body Balance

Velibor Viboh, osnivač i glavni fizioterapeut iz Poliklinike Medical Body Balance, koji radi s hrvatskim profesionalnim sportašima, danas je gostovao na Sportskom učilištu PESG kako bi našim polaznicima održao predavanje na temu važnosti fizioterapeuta u sportu.

Poliklinika se višegodišnjim stjecanjem znanja i iskustva na području fizikalne i manualne terapije te medicinske masaže profilirala u jednu od vodećih poliklinika za sportske ozljede i problematiku kralježnice u Hrvatskoj.

Održali su više od 200 dodatnih edukacija iz specijalnih tehnika na razini cijeloga tima, imaju više od 5.000 zadovoljnih pacijenata i preko 10.000 odrađenih dekompresijskih terapija u zadnjih 5 godina, preko 10 godina primjene manualne i dekompresijske terapije u različitim dijagnozama, a osim toga mogu se pohvaliti činjenicom da ih posjećuju pacijenti iz preko 10 različitih zemalja svijeta.

Drago nam je što su i naši polaznici postali dio njihove statistike tako što su prisustvovali današnjem predavanju. Naime, ponekad profesionalna sportska karijera bude naglo prekinuta zbog ozljede pa se sportaši nađu u situaciji u kojoj moraju drastično mijenjati smjer svoje karijere, moraju se potpuno posvetiti obrazovanju ili razvoju druge karijere.

Kako se lakše snaći u takvim situacijama, kako izbjeći ozljede, što učiniti kada se one dogode i što sve pruža zanimanje fizioterapeut, za koje se možda odluče i pojedini PESG-ovci po završetku srednjoškolskog obrazovanja, samo su neke od korisnih informacija koje su danas saznali.

Podijelite:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Preskoči na sadržaj