Poliklinika Medical Body Balance

Poliklinika Medical Body Balance je poliklinika za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju s fizikalnom terapijom, ortopedijom i traumatologijom

Polaznici ekonomskog i gimnazijskog programa Sportskog učilišta PESG
ostvaruju 20% popusta na usluge Poliklinike Medical Body Balance.

Poliklinika Medical Body Balance je poliklinika za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju s fizikalnom terapijom, ortopedijom i traumatologijom. Nalazi se u Zagrebu, između predivnoga Parka Maksimir i KBC Rebro na adresi Ulica Frane Kesterčaneka 2b. Vlasnik i ravnatelj poliklinike je Velibor Viboh, dipl. physioth., službeni fizioterapeut Hrvatske DAVIS CUP reprezentacije i naše najbolje tenisačice Donne Vekić.

Njihov tim čine visoko školovani fizioterapeuti koji pokrivaju cjelokupan spektar osnovnih i specijalnih fizioterapijskih tehnika, a svakodnevno surađuju s doktorima fizijatrima, ortopedima, neurolozima, radiolozima, kiropraktičarima i nutricionistima.

Tko su njihovi pacijenti?

Osim amaterskih i profesionalnih sportaša, njihovi su pacijenti sve osobe koje imaju bilo kakve mišićno-koštane tegobe i posturalne smetnje. Od čestih dijagnoza s kojima se svakodnevno susreću ističu diskus hernije, ishialgije („išijas“), pomaknuća kralježaka, uklještenje živaca, kalcifikate, sportske ozljede te mnoge druge.

Kako pomažu svojim pacijentima?

Kombinacijom manualne terapije, fizikalne terapije, dekompresijske terapije kralježnice i ciljanih vježbi liječe i ublažavaju bolna stanja u cijelom lokomotornom sustavu. Kao najveći benefit liječenja u njihovoj ustanovi treba spomenuti primjenu specijalnih fizioterapijskih tehnika odnosno multidisciplinaran pristup svakoj pojedinoj dijagnozi.

Zašto ih odabrati?

Višegodišnjim stjecanjem znanja i iskustva na području fizikalne i manualne terapije te medicinske masaže profilirali su se u jednu od vodećih poliklinika za sportske ozljede i problematiku kralježnice u Hrvatskoj.

Poliklinika u brojkama

Preko 600m2 terapijskog prostora
200 dodatnih edukacija iz specijalnih tehnika na razini cijeloga tima
Više od 5.000 zadovoljnih pacijenata i preko 10.000 odrađenih dekompresijskih terapija u zadnjih 5 godina
Preko 10 godina primjene manualne i dekompresijske terapije u različitim dijagnozama
Posjećuju ih pacijenti iz preko 10 različitih zemalja svijeta
Preskoči na sadržaj