Suradnja između Autoškole GOLD i Sportskog učilišta PESG

 

Sklopljeno je novo poslovno partnerstvo koje našim polaznicima pruža nove mogućnosti i pogodnosti. Autoškola GOLD u suradnji sa Sportskim učilištem PESG, oformila je posebne ponude za naše polaznike za polaganje ispita u stjecanju vozačke dozvole A, A1, A2 ikategorija.

Autoškola GOLD na adresi Ilica 42 je novo ime među autoškola, ali iskustvo djelatnika u osposobljavanju kandidata za vozače duže je od 20 godina!

 

Autoškola GOLD je škola s dugogodišnjim iskustvom svojih djelatnika u procesu osposobljavanja kandidata za vozače kojoj je cilj individualnim i fleksibilnim pristupom doprinijeti kvaliteti osposobljavanja te razvoju vještine aktivnog, samostalnog i odgovornog sudjelovanja svojih polaznika u najzahtjevnijim prometnim situacijama.

 

Hrvoje Frketić, vlasnik Autoškole u kratkom predstavnom predavanju budućim vozačima objasnio je sve pogodnosti te način upisa. Naši polaznici ostvaruju popust od 15% te je prilikom upisa potrebno je priložiti potvrdu izdanu od strane Učilišta.

        

Više informacija pogledajte i na službenoj stranici Autoškole.

 

 

Prilikom upisa i javljanja u Autoškolu GOLD ostvarujete i dodatne popuste za obavljanje liječničkog pregleda. Kako bi ste ostvarili popuste potrebno se javiti u Autoškolu GOLD uz priloženu potvrdu PESG-a.

Podijelite:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Predupisi su u tijeku!