Uspješni PESG-ovci

Iako na zasluženim ljetnim praznicima nakon uspješno položenih ispita državne mature, naši već sada bivši maturanti rado nam javljaju svoje daljnje planove u nastavku obrazovanja i razvijanju sportskih karijera.

Shodno tome, javio nam se naš Roko Jakšić i podijelio s nama zašto je upisao PESG te što mu je sve bilo omogućeno za nastavak obrazovanja i otvaranja novog i važnog poglavlja života.

“Sportsko učilište PESG upisao sam kako bih mogao pronaći ravnotežu između obrazovanja i svakodnevnih treninga. Nastavnici imaju puno više razumijevanja kada je riječ o sportašima i njihovim treninzima, što mi je uvelike olakšalo usmeno odgovaranje i pisanje ispita po dogovoru.
U 4. razredu, za maturante su osigurani dodatni sati, tj. pripreme iz matematike, hrvatskog i engleskog jezika što mi je olakšalo pisanje i polaganje mature.
Uz odličan rad svih nastavnika također su nam bile i osigurane skripte za maturu, gdje sam uspio ponoviti najbitnije informacije.
Nakon mature, upisao sam koledž u Americi gdje ću nastaviti sa obrazovanjem i treniranjem košarke.”

 

 

Ujedno i sadašnji polaznici javljaju nam sretne sportske vijesti.

Javio nam se i Lovro Maričić, naš polaznik 3. a razreda opće gimnazije s pojačanim sportskim programom, kao pobjednik je juniorskog ITF J60 turnira u slovenskim Domžalama!

Lovro (4. nositelj) je u završnom dvoboju svladao domaćeg predstavnika Žigu Šeška (7:6(5), 6:2) te tako tjedan završio bez izgubljenog seta u šest odigranih mečeva. Lovri je ovo ujedno i premijerni naslov u singlu na juniorskom Touru, prethodno je prije dva tjedna slavio u paru na turniru u Kranju.

Čestitamo Lovro!

Podijelite:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Preskoči na sadržaj