PESG-ovci na zimskom kampu Hrvatskog nogometnog saveza

U Medulinu je od 6. do 10. prosinca održan ovogodišnji zimski kamp Hrvatskog nogometnog saveza na kojemu je, kako je objavljeno na web-stranici Hrvatskog nogometnog saveza, okupljeno stotinjak reprezentativnih kandidata u uzrasnim kategorijama do 15 i 16 godina kod dječaka, odnosno do 17 i 19 godina kod djevojaka.

U muškim U-15 i U-16 reprezentacijama svoje su mjesto pronašli i polaznici Sportskog učilišta PESG koji pohađaju prvi razred ekonomskog ili gimnazijskog programa. Među predstavnicima skupine U-15 bili su polaznici Adnan Bećirović (Dinamo, 1. razred gimnazijskog programa) i Petar Pfeifer (Dinamo, 1. razred gimnazijskog programa).

Među predstavnicima skupine U-16 bili su sljedeći PESG-ovci: Tin Miljak (Dinamo, 1. razred ekonomskog programa), Bartol Kardum (Sesvete, 1. razred ekonomskog programa), Niko Fridl (Inter-Zaprešić, 1. razred ekonomskog programa), Maks Zebić (Dinamo, 1. razred ekonomskog programa).

Izbornik je skupine U-16 Tomislav Rukavina, a prema njegovu mišljenju, objavljenom na stranici HNS-a, dečki su u dobroj fizičkoj kondiciji. Osim toga, izbornik ističe da nije bilo ozljeda te da je organizacija kampa bila na visokoj razini pa vjeruju da će sljedeće kvalifikacije dočekati spremni.

Riječi hvale imao je i izbornik skupine U-15 Sergej Milivojević koji je, kako prenosi HNS, izjavio da imaju kvalitetnu generaciju te da se ne moraju brinuti za budućnost.

Sportsko učilište PESG ponosno je na polaznike koji svakodnevno pokazuju iznimne sportske rezultate, a pri tome nastoje i redovito ispunjavati obaveze na Učilištu, odnosno započinju svoj put prema razvoju dualne karijere. U fotogaleriji možete vidjeti o kojim se PESG-ovcima radi.

Podijelite:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Preskoči na sadržaj