Trener Tepšić (NK Lokomotiva): „PESG mladim nogometašima pruža obrazovanje uz koje se mogu profesionalno baviti sportom”

Trener Aleksandar Tepšić već 22 godine radi kao nogometni trener, trenutno trenira nogometaše iz nogometnog kluba Lokomotiva pa, kako sam kaže, ima privilegiju gledati razvoj mladih sportaša, ali i pratiti njihova odricanja zbog razvoja sportske karijere.

„Svjestan sam da su to mladi ljudi koji se već od rane dobi moraju odlučiti na što se žele fokusirati pa zasigurno ponekad žrtvuju obrazovanje jer jednostavno ne uspijevaju odraditi sve obaveze uz nekoliko treninga dnevno, natjecanja i ostalo što dolazi uz profesionalno bavljenje sportom.

Sportsko učilište PESG pokazuje da stvarno ima razumijevanja za mlade sportaše i njihovu karijeru. Smatram da je omogućavanje obrazovanja na daljinu i prilagođavanje polaznikovim obavezama ključ uspješnog završetka srednjoškolskog obrazovanja ako ste profesionalni sportaš.”

Samim time, zaključio je trener Tepšić, Učilište sportašima pruža ono najvažnije – obrazovanje uz koje se mogu profesionalno baviti sportom.

Podijelite:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Preskoči na sadržaj